Hemelvaartfeesten

Festivaart, De Vrijdag en Coverland onder de vlag van de Hemelvaartfeesten!

De Hemelvaartsfeesten luiden de zomer in. Drie dagen lang staat de Achterhoek op z’n kop en kan er volop gefeest worden op het festivalterrein bij het DRU Industriepark in Ulft. De onuitputtelijke energie, duvels mooie streken en Achterhoekse gezelligheid tijdens de Hemelvaartfeesten vormen een directe ode aan de Achterhoek en de befaamde gemoedelijkheid; een warm bad voor alle bezoekers.

Dit jaar slaan de organisaties van Huntenpop, Festivaart en Coverland de handen ineen voor een nieuw driedaags festival, naast Festivaart op Hemelvaartdonderdag en Coverland op de zaterdag krijgt dit jaar ook de vrijdagavond een eigen invulling met o.a.. Bökkers en Boh Foi Toch. Onbezonnen jezelf verliezen in duvels lekkere beats, Achterhoekse rock en de vele tributes want biechten kan altied nog. 

De onuitputtelijke energie, duvels mooie streken en Achterhoekse gezelligheid tijdens de Hemelvaartfeesten vormen een directe ode aan de Achterhoek en de befaamde gemoedelijkheid; een warm bad voor alle bezoekers.


Bekijk ook deze evenementen

18/07 Theater & Podium Muziek & Festival

Zwarte Cross

30/08 Streekcultuur

Bloemencorso Winterswijk

05/05 Kunst

Culturele Zondag in Doesburg

Partners van de Cultuurzomer Achterhoek 2019